Astrokalender

Plasma 4 Widgets

Source (link to git-repo or to original if based on someone elses unmodified work): Add the source-code for this project on opencode.net

0
Score 54%
Description:

The "Astrocalendar" plasmoid is available in Dutch only, and hence I will restrict its description to that language.

Astrokalender toont de actuele gebeurtenissen aan de sterrenhemel voor waarnemers in Nederland en België. De gegevens zijn afkomstig van hemel.waarnemen.com

Na installatie kun je de widget toevoegen. Deze verschijnt als het blauwe logo op je taakbalk of als venster op je desktop. Klik op het taakbalklogo om de astrokalender te tonen. De eerste keer kan het formaat wat onhandig zijn; sleep aan een hoek van het venster om het aan te passen. Verversen van de inhoud kan door met je rechter muisknop in het venster te klikken en 'verversen' te kiezen.

Zijn er andere pagina's op hemel.waarnemen.com waarvoor je graag een plasmoid zou zien, laat het dan weten (of stuur me je kant-en-klare hack ;-)).

Last changelog:

5 years ago

v0.2: tooltip toegevoegd
v0.1: eerste versie

Contrast

5 years ago

Anybody wanna make something like this for English speakers? :D

Report

C

hemelwaarnemen

5 years ago

Thanks!
Unfortunately, all this widget does is show a small-screen version of the astrocalendar on the popular-astronomy website hemel.waarnemen.com. Not only is that website in Dutch, but it is also localised for Belgium and The Netherlands.

Report

Contrast

5 years ago

Yeah, I figured as much. I was just thinking there are probably similar websites in English (and localised for other countries), for which a similar widget could be made. ;)

Report

5 years ago

v0.2: tooltip toegevoegd
v0.1: eerste versie

product-maker oetie Jun 06 2013

product-maker Contrast May 21 2013

product-maker 6 6

File (click to download) Version Description Downloads Date Filesize DL OCS-Install
Pling
*Needs ocs-url or ocs-store to install things
Details
license
version
0.2
updated May 25 2013
added May 21 2013
downloads today
0
page views today 4